24 helmikuun, 2023

Rekry: Metsäasiantuntija

Metsän Woima Oy on kokeneiden bioenergia- ja kiertotalouden ammattilaisten perustama kasvuyritys. Toimitamme kiinteitä polttoaineita lämpö- ja voimalaitoksille Suomessa, sekä ainespuita saha- ja paperiteollisuuden tarpeisiin. Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme sopivaa henkilöä vastaamaan kotimaan puunhankinnastamme Kaakkois-Suomessa. Voit toimia Itä-Uudenmaan, Kymenlaakson tai Etelä-Karjalan alueilla.

Toivomme sinun mahdollistavan tulevaisuuden kasvuamme osana kotimaan hankintatiimiämme. Tehtävässäsi vastaat Kaakkois-Suomen puunhankinnastamme kokonaisvaltaisesti. Puunhankinnan rooli on olennainen osa yrityksemme bioenergian sekä ainespuiden toimitusketjua, joten olet omalta osaltasi varmistamassa sen onnistunutta toteutusta. Asiakaspalvelutilanteet ovat päivittäinen osa työtäsi työskennellessäsi ja viestiessäsi puun myyjien, korjuu- ja kuljetusurakoitsijoidemme sekä tuotteidemme loppukäyttäjien kanssa.

Toivomme sinulta yleistä metsäalan ajantasaista tietämystä, kokemusta puun ostoon ja korjuuseen liittyvistä tehtävistä sekä tiimityöskentelykykyä.

Miksi Metsän Woimalle?

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen sekä joustavan työpaikan, jossa on mahdollisuus oppia ja kasvaa. Toimenkuvan sisältöön voi vaikuttaa oman osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan. Myös työsuhde-etumme ovat alan kilpailukykyisimmät.
Metsän Woiman arvot ovat arvostus, luottamus ja aktiivisuus, joten jos tunnet nämä omaksesi – ota rohkeasti yhteyttä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 13.3.2023 mennessä osoitteeseen heikki.vesteri@metsanwoima.fi
Hakemusten käsittely aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Vesteri, 050 309 7137

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!