24 huhtikuun, 2023

Metsän Woima vahvisti hankintatiimiä Lounais-Hämeen ja Keski-Uudenmaan alueilla

Metsän Woima sai mainion vahvistuksen hankintatiimiin Lounais-Hämeen ja Keski-Uudenmaan alueille, kun metsäasiantuntija Mika Lehtojärvi astui tiimiimme. Mika on bioenergia-alan konkari, jolla on hyvin pitkäaikainen kokemus bioenergian hankinta- ja toimitusketjuista.

“Olen tehnyt vuoden 1994 syksystä saakka energiapuun ostoa eri muodoissa. Työnä tämä on siis sinällään jo hyvin tuttua. On kyllä mukavaa olla tällaisessa notkeassa yrityksessä mukana. Hyvillä fiiliksillä tulin Metsän Woimalle ja onhan täällä jo valmiiksi tuttuja työkavereita aiemman uran vaiheilta”, tunnelmoi Mika Lehtojärvi uutta työtään.

Mika on tottunut toimimaan suurella vastuualueella ja palvelemaan metsänomistajia laajasti. Vastuualueena hänellä on Lounais-Häme ja Keski-Uusimaa sekä lisäksi Urjala, Punkalaidun, Loimaa ja Somero.

Myös metsäjohtaja Heikki Vesteri on hyvillä mielin Mikan saapumisesta Metsän Woimalle:

– Kovia ammattilaisia kun saadaan taloon, niin täytyy olla kyllä tosi kiitollinen ja ylpeä. Mika on minulle melko uusi tuttavuus, mutta hänen rauhallisuus ja vankka kokemus energia-alasta ovat kyllä vakuuttavia. Täytyy kyllä sanoa, että on hyvä fiilis tästä.

“Kilpailu on kovaa energiapuualalla ja toimijoita on paljon. Metsän Woiman logistiikka toimii, mikä tukee hyvin ostotoimintaa. Meidän hyvällä palvelulla puut lähtevät ajoissa ja metsänomistajat saavat hankintapuista rahansa nopeasti”, antaa Mika tunnustusta koko Metsän Woiman organisaatiolle.

Kiinnostaisiko keskustella aiheesta lisää? Ota yhteyttä Mikaan:


Mika Lehtojärvi

Metsäasiantuntija
Lounais-Häme ja Keski-Uusimaa, lisäksi: Urjala, Punkalaidun, Loimaa ja Somero
+358 50 306 6866
mika.lehtojarvi@metsanwoima.fi

Seuraava painopiste hankintatiimimme lisäresursseissa ovat Itä-Uusimaan, Kymenlaakson sekä Etelä-Karjalan alueilla, joissa haemme tiimimme sopivaa ammattilaista. Jos tunnistat itsessäsi samankaltaisuutta kanssamme, haluat oppia uutta ja saada vastuuta kykyjesi mukaan sekä rakentaa rooliasi jatkossa myös itse, ota yhteyttä Heikki Vesteriin.

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!