Metsän Woima on

Vastuullinen toimija

Meillä Metsän Woimalla vastuullisuus on täysin normaali osa arkeamme, ajatuksiamme ja koko toimintaamme.

Suomalaisena perheyhtiönä haluamme kantaa vastuumme erityisesti ympäristöasioissa, mutta tietenkin myös sosiaalisesti ja taloudellisesti. Suomi on hieno maa elää ja yrittää tänä päivänä – pyrimme siihen, että se on entistä parempi myös tuleville sukupolville.

Ympäristövastuu

Toimiessamme suomalaisissa metsissä ympäristöasiat ovat meille itsestäänselvän tärkeitä. Toimitusketjumme kaikki erät ovat jäljitettävissä alkulähteille saakka ja täyttää EU:n kestävyyskriteerit. Lisäksi ympäristövastuumme koostuu seuraavista teemoista:

metsanwoima-kuvituskuva-etusivu

Sosiaalinen vastuu

Ihmiset ovat meille kaikki kaikessa ja tärkein voimavaramme. Luonnollisesti haluamme pitää omista ammattilaisistamme parasta mahdollista huolta kokonaisvaltaisesti. Vuonna 2024 Metsän Woima Oy:llä toteutettiin myös HSEQ -arviointi, jonka tehtävänä on varmistaa työterveys-, työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioiden korkea taso. 

Sosiaalisen vastuun teemat muodostuvatkin seuraavista asioista:

Taloudellinen vastuu

Suomalaisena perheyhtiönä haluamme ylpeänä kantaa myös taloudellista vastuuta maksamalla verotulot Suomeen ja rakentamalla osaltamme parempaa huomista. Taloudellisen vastuumme pointteja ovat:

Metsän Woimalla on myös oma kestävyysohjelma, jota toteutamme suunnitelmallisesti ja kehitämme tarpeen mukaan. Tiedostamme varsin hyvin, ettei yksikään yritys ole valmis tässäkään asiassa, vaan vastuullisuus on jatkuvan parantamisen prosessi, jonka eteen olemme valmiita tekemään töitä myös jatkossa.