18 lokakuun, 2021

Metsän Woima on valittu valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjä -kilpailun finaaliin

Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä muutama vuosi sitten Uusyrityskeskuksen avustuksella, ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä.

Alueelliset Uusyrityskeskukset ovat ilmoittaneet kilpailuun oman ehdokkaansa, joista kilpailun raati on valinnut kuusi finalistia yritysidean, yrittäjäasenteen ja yrityksen tunnuslukujen perusteella.

Tänä vuonna kilpailua on uudistettu niin, että raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki. Kuka tahansa voi äänestää omaa suosikkiaan netissä 15.10.–31.10.2021.

– Kilpailulla on pitkät perinteet, sillä Vuoden Uusyrittäjä on valittu 90-luvulta lähtien. Uudistuksen myötä haluamme tehdä kilpailusta näkyvämmän suurelle yleisölle ja esitellä menestyneitä yrittäjiä, joiden yrittäjyyden alkutaipaleella yritysneuvojamme ovat saaneet olla mukana, kertoo Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Raadin valitsema valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä sekä yleisöäänestyksen voittaja palkitaan Helsingissä 17. marraskuuta. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Oma Säästöpankki, ja toisena yhteistyökumppanina toimii Patentti- ja rekisterihallitus.

Vuoden Uusyrittäjä -kilpailun yleisön suosikkia pääset äänestämään täällä

Lisätietoja kilpailusta löydät täältä

Valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjä -palkinnon ovat saaneet mm. seuraavat yritykset:

Prestige Car Center Oy / 2020
Unikie Oy / 2019
RollTest Measurements and Controls Oy / 2018
Duunivaruste Oy / 2017
Kyrö Distillery / 2016
Railtek Oy / 2015
Talentreen Oy / 2014
Nordic Power Service Oy / 2013

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!