22 joulukuun, 2021

Vuosi 2021 oli Metsän Woimalle kasvun vuosi

Vuosi 2021 on ollut vauhdikas kasvun vuosi Metsän Woimalle. Haasteita ja mahdollisuuksia alalla on riittänyt. Muutosvauhti on ollut kiihtyvä ja energiarintamalla tapahtuu sekä idässä että lännessä. Haasteita alalle on tuonut korona, joka saattaa aiheuttaa ongelmia vielä tämänkin talven aikana. Siitä huolimatta positiivinen katseemme kohti tulevaa pysyy vankkana.

Kuluvana vuotena Metsän Woiman yhteistyökumppaniverkosto on kasvanut huimasti verrattuna viime vuoteen, ja olemme halunneet huomioida tämän myös omassa viestinnässämme. Päivitimme tänä vuonna muun muassa nettisivumme ajan tasalle, jotta ne vastaavat nykyistä liiketoimintaamme. Lisäksi olemme halunneet, että asiakkaamme sekä kumppanimme voivat tuntea meidät entistä paremmin, joten olemme säännöllisin väliajoin esitelleet Metsän Woiman tiimiläisiä Kuukauden henkilö -artikkelisarjan kautta.

Jatkossa haluamme tuntea asiakkaamme ja kumppanimme entistä paremmin ja niinpä haluamme, että myös meidät tunnetaan paremmin”, kertoo Metsän Woiman toimitusjohtaja Juho Haukkala.

Vauhdikas vuosi toi mukanaan valtakunnallista huomiota

Metsän Woima sai historiansa ensimmäiset merkittävät huomionosoitukset tänä vuonna. Yrityksemme valittiin ensin Pirkanmaan seudun vuoden 2021 uusyrittäjäksi, kun syyskuun loppupuolella Metsän Woima Oy sai Ensimetri Oy:n ja Pirkanmaan Uusyrityskeskus ry:n vuosittain jakaman Vuoden Uusyrittäjä -palkinnon. Tämän jälkeen Pirkanmaan Uusyrityskeskuksen ilmoittamana etenimme valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjä -kilpailun finaaliin, jossa Metsän Woima Oy:n yrittäjät Juho Haukkala, Tomi Bremer ja Mari Koivisto valittiin Valtakunnallisiksi Vuoden Uusyrittäjiksi 2021.

Emme ole hakeneet mitään julkisuutta yrityksenä, vaan olemme halunneet palvella asiakkaitamme ja keskittyä siihen, joten nämä palkinnot tulivat meille aikamoisena yllätyksenä”, toteaa Haukkala.

Koko Metsän Woiman tiimi kiittää onnitteluista, joita saimme runsaasti eri kanavissa. Palkitseminen oli meille iloinen yllätys ja olemme siitä kiitollisia. Haluamme jatkaa nöyrästi hyvää yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Pidetään siis yhteydenpitokynnys matalana jatkossakin.

Metsän Woima toivottaa rauhallista joulua ja energistä uutta vuotta 2022,

Juho, Tomi, Mari, Valentina, Elena, Vasily ja Ekaterina

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!