24 tammikuun, 2024

Uutta henkilöstöä ja uusia kuvioita: Tammikuun 2024 henkilöstöuutisia

Vuosi 2023 oli meille kasvun vuosi, joka tarkoittaa että saamme jälleen aloittaa uuden vuoden henkilöstöuutisten parissa. Metsän Woimalla suuntaamme edelleen hankintaa asiakastarpeiden mukaan, ja tämän myötä olemme saaneet toivottaa tervetulleeksi kolme uutta metsäasiantuntijaa viimeisen puolen vuoden aikana. Tämän lisäksi tiimiimme on liittynyt Business Controller Tiina Jokela, joka on tärkeässä tehtävässä yrityksemme kasvun tukemisessa.

”On hienoa saada kokeneita osaajia tiimiin,” kommentoi Metsän Woiman toimitusjohtaja Juho Haukkala ja jatkaa: ”Olemme tehneet rekrytointeja aina asiakkaiden kysynnän perusteella, joka tarkoittaa, että kysyntää toiminnallemme on riittänyt. Jokainen henkilö tulee omana itsenään täydentämään tiimiämme entistä vahvemmaksi.”

Jarkko Eskelinen

 

Savon edustajamme Jarkko Eskelinen liittyi joukkoomme syyskuussa 2023. ”Suomi elää metsästä, ja Metsän Woima elää siinä mukana,” Jarkko tuumii. 22 vuoden kokemuksella Jarkko iloitsee että saa tehdä omannäköistä työtä huippuporukassa. ”On tää kovvoo hommoo,” Jarkko naurahtaa.Vapaa-ajalla Jarkko soittelee kitaraa ja pelaa golfia. Metsäkävelyt kuuluvat myös päiväjärjestykseen, sillä vähintään viiden kilometrin metsälenkki on käytävä – töiden lisäksi.

 

Ville Jaatinen

 

Ville Jaatisen työura alkoi metsäasiantuntijana puunoston ja metsäpalveluiden myynnin parissa Stora Ensolla vuoden 2011 keväänä. Metsätalousinsinöörinä Villeltä löytyy siis monen vuoden kokemus takataskusta. Metsän Woimalla Ville on aloittanut tammikuussa 2024, ja vastaa tällä hetkellä Keski-Suomen (poislukien Jämsän) puun ostosta. ”Odotan yritykseltä uusia haasteita ja laajaa vastuuta sekä reipasta tekemisen meininkiä”, kertoo Ville.

 

 

Aki Kuuri

Porin vahvistus Aki Kuuri on myös toiminut metsäalalla yli kymmenen vuotta. Metsän Woimalla hän aloitti marraskuun 2023 alkupuolella. ”Oli uuden aika, ja yhteyksien kautta löysin itseni Metsän Woimalta,” Aki kertoo. ”Toiminta täällä Porin alueella on lähtenyt pikkuhiljaa liikkelle, ja uskon, että töitä riittää”

 

Tiina Jokela

 

 

Business Controller Tiina Jokela

 

 

 

Hiljattain tiedotimme myös muutoksista ostoalueille Etelä-Suomessa, kun alueen edustajamme Tatjana Eskolin on opintovapaalla kesään asti.

Lue tiedote täältä >

 

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!