21 helmikuun, 2018

Metsäalasta kiertotalouteen

Metsän Woiman tarina alkoi päivälleen vuosi sitten, ensimmäinen vuosi on ollut mielenkiintoinen. On ollut hienoa, miten asiakkaat ovat ottaneet vastaan ja luottaneet meihin. Nöyrä kiitos heille. Asiakkuus on parhaimmillaan silloin, kun molemmat osapuolet antavat parhaansa ja syntyy aito kumppanuus.

Nyt olen iloinen myös siitä, että voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme laajempaa osaamista ja kattavampia palveluita. Vuoden lopulla Metsän Woiman palvelukseen siirtyi kaksi kovan luokan ammattilaista. Tomi ja Mari. Tomi on logistiikan ja metsäalan järjestelmien rautainen ammattilainen ja tulee lisäämään osaamisellaan palveluntarjontaamme bioenergiassa ja logistiikassa. Marin erikoisalaa ovat kiertotalous, kierrätys ja polttoaineet. Marin kokemus ja ripeä toimintatyyli tekevät meistä aidon tiimin.

Metsän Woiman juuret ovat syvällä metsässä ja bioenergiassa ja laajentuu jatkossa myös kiertotalouteen. Miksi näin? Koska maailma muuttuu ympärillämme. Luonnonvarojen ja raaka-aineiden niukkuus pakottaa meidät toimimaan entistä fiksummin. Haluamme tehdä kestävää liiketoimintaa. Vaikka olemme nuori yhtiönä, meillä on yhteensä yli 40 vuoden kokemus bio- ja kiertotaloudesta.

Käy kurkkaamassa palveluistamme, mitä meillä on tarjota tekemään sinun työpäivästäsi helpompi.

Terveisin, Juho

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!