3 heinäkuun, 2023

Metsän Woimalle uutta energiaa Keski-Suomeen

Saimme jälleen uuden upean henkilön tiimiimme, kun Kaisa Inkiläinen saapui Jämsän, Kuhmoisten, Padasjoen ja Oriveden alueiden metsäasiantuntijaksi. Kaisa on metsänhoidon ja puunkorjuun kokenut osaaja.

“Hyvillä fiiliksillä olen aloittanut. Olin kuullut paljon hyvää Metsän Woimasta nykyisiltä työkavereiltani aiemmin. Minut on otettu todella hyvin vastaan tänne – on tullut erittäin lämmin ja tervetullut olo. Välittömästi on sellainen tuntuma, että kuulun joukkoon”, kertoo Kaisa alun tunnelmista.

Kaisalla on pitkä osaaminen metsäalasta aivan tilityksistä,palkoista ja puumaksuista alkaen. Osaamisen laajentaminen onkin yksi asia joka motivoi:

– Työuraa minulla on vielä paljon jäljellä, joten nyt on hyvä hetki tarttua uusiin haasteisiin. Ala on tietenkin tuttua metsäala, mutta puunhankinta on sinällään uutta minulle ja siinä on opittavaa.

Metsän Woimasta Kaisa on laittanut merkille, että työntekijöillä on valtavan pitkä kokemus ja syvä osaaminen metsäalalta. Hänen mukaan Metsän Woima on raikas tuulahdus alalle – Energiapuusta kilpailu käy kovana, mutta Metsän Woimalle luotettavana toimijana on paikkansa.

Myös Metsäjohtaja Heikki Vesteri on innoissaan Kaisan saapumisesta Metsän Woimalle:

– Lähtökohtana Kaisa tuo meille semmosta maanläheistä ja maalaisjärkistä energiaa sekä monipuolista osaamista. Kaisa on todella oppimishaluinen henkilö, ja hän voi tukea meitä myös uusien järjestelmien kanssa. Lisäksi Kaisa on pyörittänyt myös korjuutoimintaa aiemmin. Ihailen kyllä Kaisan asennetta. Kokonaisuutena hänen myötä saamme tiimimme henkilön, jolla on hyvä kontaktiverkosto paikallisiin yrittäjiin sekä toimijoihin, lisäksi hän tuo myös iloisuutta ja hyvää energiaa tiimiin.

Metsän Woima on rekrytoinut viimeisen vuoden aikana useita metsäalan asiantuntijoita. Heikki Vesterin mukaan rekryt ovat olleet mainioita ja porukka onkin hitsautunut hyvin yhteen.

Kiinnostaisiko keskustella metsäasioista lisää? Ota yhteyttä Kaisaan:


Kaisa Inkiläinen

Metsäasiantuntija
Jämsä, Kuhmoinen, Padasjoki ja Orivesi
+358 50 305 6270
kaisa.inkilainen@metsanwoima.fi

 

Oletko kiinnostunut meistä? Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä. Etsimme monenlaisiin tehtäviin tiimiimme sopivia tekijöitä. Jos tunnistit itsesi tiimiin sopivaksi ja näkisit että sinulla on annettavaa toimintaamme – ota yhteyttä.

Piditkö artikkelista? Jaa se myös muille!